Restorāns
Province – nacionālais krodziņš Rīgā un Latvijā
Latviešu virtuves ēdieni, kas gatavoti pēc seno laiku receptēm
Uz mirkli iedomājieties – visapkārt bezgalīgi lauku plašumi un skanīgi priežu meži, laistās dzidro upju un ezeru zilgme, un tam visam pāri slejas ņipra lauku sēta, kurā jau daudzas paaudzes tiek gatavoti izcili gardi latviešu ēdieni pēc vecvecāku tradīcijām un receptēm. Tieši tādā atmosfērā aicina ieslīgt savus viesus latviešu nacionālais krogs „Province”.
Nacionālās virtuves īpatnības
Brokastis, pusdienas, vakariņas un cienasti. Gluži kā ciemos pie gādīgās latviešu vecmāmuļas!
Provinces regulārie apmeklētāji stāsta, ka baro šeit vienmēr gardi. Īpašu atzinību starp vietējiem gardēžiem izpelnījušies Latvijas nacionālā kultūras mantojuma ēdieni:
Tradicionālā skābēto kāpostu zupa ar kūpinājumiem;
Pelēkie zirņi ar kūpinātu šķiņķi un speķi;
Desertam – saldā maizes zupa.
Ar pilnu ēdienkarti varat iepazīties šeit.
Restorāna interjers izturēts dabīgās, maigu toņu krāsās, kas vēdina iejusties mierīgajā latviešu provinces ritējumā. Noformējumā izmantotas arī latviešu meistaru roku darinātas koka detaļas un dekori.
Paveriet durvis uz latviešu Provinci!
Jūs varat iepazīties ar pilno restorāna ēdienkarti un rezervēt galdiņu.
Svarīga piebilde
Restorāns „Province” Rīgā darbojas jau no 2000. gada, kas nozīmē jau vairāk nekā 15 gadu darba pieredzi. Vietu ir iecienījuši gan vietējie laba ēdiena pazinēji, gan pilsētas ciemiņi. Svarīgi, ka daudzi no restorāna darbiniekiem darbojas kopā ar mums jau vairāk nekā 10 gadus, kas nodrošina nemainīgi izcilu servisu un produktu kvalitāti.